vrijdag 15 augustus 2014

Week in Beeld

Elke dag heb ik gewandeld. Onder andere in Hoek van Holland, waar de wolkenluchten op zijn zachtst gezegd indrukwekkend waren...


Daar zocht ik ook mijn buuf op (die van de ukulele). Zij heeft een vakantiehuisje, niet ver van het strand, en samen met haar dochtertje maakten we er een leuke dag van.


Verder is mijn schilderij eindelijk af...
 

Een warm augustuszonnetje scheen zonet mijn kamer binnen...


... en gaf meteen ook mijn schilderij iets extra's.


Hail! Hail! :-)

O ja, ik kreeg deze week ook nog een leuk mutsje toegestuurd per post, van Joke...


... en at met meneer Fluitekruid en mijn andere buuf (die van het marktjutten) allemaal lekkere dingen bij eethuis Beijing Bao , o.a. kwal (verrassend lekker, het is knapperig en smaakt naar zeewier).


Voel me nog steeds goed, ben alleen sinds gisteren een klein beetje verkouden.

Aanstaande maandag moet ik weer gedurende twee├źnhalf uur aan het infuus (chemo 3, dan heb ik de helft gehad). Mijn buuf (die van de ukulele) gaat me vergezellen, en in die tijd gaat zij me leren I-phonen op haar oude/mijn nieuwe I-phone.

O, wat voel ik mij hip. %-)

6 opmerkingen:

 1. Je doet het geweldig. Voor je het weet ligt dit achter je en heb je weer haar en kun je door voor de rest van je leven, heel lang, hopelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je bent ook zeer hip :) Kwal eten is vast heel erg 2015 (nooit geweten dat je dat kan eten trouwens) Ik vind je schilderij erg mooi geworden en idd ook zeker met het zonnetje erop. Weer veel succes maandag en erna.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat kan jij mooi schilderen zeg! Succes maandag (ook met de i-phone ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Ja, hij past perfect. Valt lekker ver over mijn oren, dat is fijn als het straks kouder wordt. De achterkant is ook grappig, met het 'steeltje' bovenop. Ik vind 'm echt heel leuk!

   Verwijderen