vrijdag 27 december 2013

Firma Fluitekruid blikt terug

2013 was een jaar vol nieuwe ervaringen. Bijna elke maand deed ik wel iets voor de eerste keer:Voor tachtig procent plantaardig eten
(helaas maar kort volgehouden, maar ik zet hem weer op de agenda voor 2014 :-))(foto's van de workshop zelf staan niet op de site ivm privacy van de deelnemers;
op deze foto staan - echt waar - alleen begeleiders) 

De hele  maand oktober geen nieuwe spullen kopen
maar wel leuke dingen doen, zoals:
Gevonden Voorwerpen Bingo spelen,
telefoonhoesjes haken en varen in een drijvende hot tub

 
De hele maand november elke dag iets weggeven


Dansen met demente ouderen op muziek van een echte Big Band
 
(dit gebeuren gaat nog plaatsgrijpen op Oudejaarsdag)

Ik hoop dat 2014 weer net zo'n inspirerend jaar wordt! Nou had ik me eigenlijk voorgenomen om er dit keer een RUSTIG jaar van te maken, met weinig challenges, maar dat zal vast wel weer niet gaan lukken. (Kwam er van de week tóch nog een mooie op mijn pad voor januari... zo'n goeie dat ik hem niet kan laten lopen. To be continued....)

Allemaal een goed, mooi en gezond 2014!15 opmerkingen:

 1. Ik ben heel benieuwd naar je uitdagingen voor 2014! Ik blijf je zeker volgen en het kan best zijn dat ik er zomaar een paar meepik, gezellig! Voor jou ook een mooi, gezond en goed 2014 gewenst, groetjes, M

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Eigenlijk was ik een beetje moe van alle uitdagingen, ik heb best wel zin in een 'normaal' jaar. Maar ja, proberen normaal te doen is voor mij denk ik wel de allergrootste uitdaging die er bestaat. Zeg maar gerust Mission Impossible, haha!

   Verwijderen
 2. ik ben ook benieuwd naar je nieuwe challenge! Dit jaar mag je succesvol noemen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eerlijk gezegd was de vlierbloesemsiroop niet te zuipen... :-)

   Verwijderen
  2. Nee? wat ging er mis?

   Verwijderen
  3. Veel te zoet! Volgend jaar gaat-ie in de herkansing. Ik weet nu hoe het moet, en ik heb al een beter recept gevonden.

   Verwijderen
 3. Hoi FF, bedankt voor alle intelligente, komische en inspirerende blogs van afgelopen jaar, en veel plezier toegewenst in het nieuwe jaar! (met wat dan ook)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie bijzondere dingen heb je gedaan. Ik kreeg het boek, en heb het net uit. Ik ben er al mee begonnen, maar heb me voorgenomen om per 1 januari 29 dagen elke dag te geven. Alvast een heel fijn, goed en gezond 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je blijft me inspireren... helemaal als je het zo allemaal op een rij ziet! Ik kreeg OFFGRID van je en geniet er van, beetje bij beetje lees ik verder. Hierna gaat het door naar een ander. Ik zou zeggen... *zet zo'n nepamerikaansaccent op* VOORRRRAL DOORRRGAAN!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi jaar! Mooi, leuk en spannend. Zelfs op het gebied van eten.
  Mooie foto's ook!

  Groetjes Debby (mede DJZI)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijk jaar was dat 2013. Óp naar een verbluffend 2014. Fijne jaarwisseling. Liefs, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 8. een mooi jaar, zo'n drijvende tub lijkt mij ook wel wat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Firma Fluitekruid … je hebt de giveaway bij "dit jaar zag ik" het verrassingspakket gewonnen. Stuur je mij je adres dan stuur ik je het pakketje toe? (zomaareendagje@gmail.com) Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen